Mijn aanbod

Vrijdagavond. Je tilt je dochter op en geeft haar een kusje in haar nek “ik ga jou zo missen, mama” zegt ze. “Ik jou ook” fluister je zacht. “Ik ben altijd bij je. Want ik zit in jouw hart, en jij zit in mijn hart.” De scheiding, het is nu bijna een jaar geleden maar zo voelt het niet. Je had het je allemaal zo anders voorgesteld, jaren geleden.

Dan gaat de deurbel. “Je bent weer te laat” zeg je als je open doet. Die snibbige opmerkingen. Vreselijk en funest voor je kinderen. Eigenlijk gaat het helemaal nergens over. “Doei mam” zegt je 8-jarige zoon snel als hij jou een kus geeft. Op je wangen voel je zijn tranen. Nee, dit wil je niet. Toen ie vanochtend wakker werd klaagde hij al over buikpijn. En vanavond heeft hij ook bijna niets gegeten. Hij wil niets liever dan met papa mee. Maar als hij bij papa is mist hij jou of andersom.

Je dochter klampt zich aan je vast. Twee slaperige ogen kijken je aan. Gisteravond was het weer zo ver, 10 keer haar bed uit. Ze is opeens bang om alleen te slapen. Uiteindelijk ben je toch weer gezwicht. En heel eerlijk, dat kleine warme lijfje zo tegen je aan in bed voelt ook heel fijn. “Ben je nu helemaal alleen?” vraagt ze.

Door het keukenraam zwaai je ze uit, tot je ze echt niet meer kan zien. Het is opeens heel stil in huis. “Dit moet écht anders” zeg je tegen jezelf. Gewoon, een leven met plezier, rust, blije gezichten, gezelligheid, zelfvertrouwen, vrijheid, liefde. Jouw andere maar gelukkige gezin. Als dit écht is wat jij wilt dan heb ik voor jou een uniek traject. ANDERS GELUKKIG.

Ik weet zeker dat ze door jouw hulp verder is gekomen en gegroeid. Al heeft ze het soms nog lastig met de scheiding maar ze kan het wel een plekje geven.

Een traject vol met mooie prentenboeken, spellen, verf, klei, collages, visualisaties, mindfulness, familieopstellingen met houten poppetjes. Door zo creatief en beeldend bezig te zijn praat je kind makkelijker over zijn of haar belevingswereld. Wat is er allemaal is gebeurd? Wat voel en denk je allemaal? Wat vind je fijn? En wat wil je misschien graag anders?

In de sessies met jou werk ik volgens mijn 5 stappenplan:
1. Gunnen
2. Geloven
3. Groeien
4. Geven
5. Genieten

Met verschillende opdrachten doorloop je alle 5 stappen. Alle opdrachten zijn erop gericht om te voelen, ervaren en zelf te ontdekken. Ik geef je tips en af en toe houd ik je een spiegel voor.

ANDERS GELUKKIG bestaat uit 3 oudersessies inclusief de intake en evaluatie, 3 sessies met jouw kind, de afsluiting en een telefonische afspraak na 3 maanden. De gesprekken zijn één keer per week. De coachsessies duren ongeveer 1 uur en de afsluiting 1,5. Drie kwartier alleen met je kind en daarna drie kwartier samen met jou en je ex-partner. Jullie kind presenteert dan wat het allemaal heeft geleerd, waar het blij mee is maar ook wat het misschien graag anders wil. Na drie maanden neem ik telefonisch contact met je op om te horen hoe het gaat. Mocht tijdens de evaluatie blijken dat er meer nodig is dan plannen wij meteen drie nieuwe sessies. ANDERS GELUKKIG kan individueel met een kind maar ook eventueel met broers en zussen samen.

En meteen weer even een dank je wel want we zien een heel andere jongen. Hij is zo zelfverzekerd! Ja, ik was wel boos mam maar ik bleef rustig. Hoe goed is dat! Dus DANK!

Wat levert ANDERS GELUKKIG jullie op?

 • Jij weet en gelooft dat een ander leven echt mogelijk is. Met nieuwe, mooie, waardevolle en soms moeilijke verdrietige momenten.
 • Jij bent je bewust van je nieuwe rol als ex-partner.
 • Jij begrijpt dat je als ouder altijd ouder blijft. Ook na de scheiding.
 • Jij hebt meer grip op je leven.
 • Jij weet welke gevoelens er spelen bij jouw kind. En wat het met je kind doet als je ruzie maakt met je ex-partner.
 • Jij weet dat als je blijft hangen in het verleden je jezelf zoveel tekort doet.
 • Jij oude herinneringen weer kan ervaren als mooie momenten.
 • Jij gunt jezelf en jouw kind een ander maar gelukkig leven.
 • Jouw kind weet dat het geen schuld heeft aan de scheiding, dat een scheiding iets is van ouders is en de meeste ouders niet meer bij elkaar komen.
 • Jouw kind leert dat het van alles mag voelen en hoe het met deze gevoelens om kan gaan.
 • Jouw kind durft te zeggen wat het graag wil of anders wil.
 • Jouw kind weet dat het niet anders is dan andere kinderen.
 • Jouw kind voelt zich weer blij en vrij.

Dit unieke traject, ANDERS GELUKKIG bied ik aan voor € 450,-. Is er meer nodig? Dan boek je drie sessies voor € 170,-.


Open chat
Hallo
Hallo, ik ben Esther. Heb je een vraag?