BlijVrij Geluksreis

Is jouw kind onzeker? Is het vaak verdrietig of boos? Raakt het snel overprikkelt? Wordt het gepest? Mag het leren meer voor zichzelf op te komen? Voelt jouw kind zich niet blij en vrij? Helaas maken kinderen soms vervelende dingen mee. Bijvoorbeeld een echtscheiding, het overlijden van een opa, oma of een andere dierbare. Of een nieuw gezin. Een kind kan hierdoor niet lekker in z’n vel zitten.

BlijVrij Geluksreis helpt jouw (gevoelige) kind meer zelfvertrouwen te krijgen, zich weerbaarder te voelen, beter te leren omgaan met emoties, problemen op te lossen en te ontdekken waar het gelukkig van wordt. BlijVrij Geluksreis is een 8-weekse groepstraining voor kinderen van 6 tot ongeveer 12 jaar. De kinderen ontdekken tijdens de training hoe zij zich weer BLIJ en VRIJ kunnen voelen!

Wie ben ik? Wat maakt mij bijzonder? BlijVrij Geluksreis leert jouw kind op een speelse en creatieve manier bij zichzelf stil te staan. Wat zijn talenten, welke heb ik en hoe gebruik ik ze? Gevoelens en emoties? Wat zijn dat eigenlijk? En waar en wanneer voel ik die en hoe laat ik die aan een ander zien? Welke gedachten heb ik? Welke helpen wel en welke niet? Wat is geluk? Waar word ik gelukkig van?

BlijVrij Geluksreis is inclusief :

  • 8 bijeenkomsten van 90 minuten
  • Onbeperkt drinken
  • Iets lekkers
  • Knutselmateriaal
  • Coaching
  • Oprechte en persoonlijke aandacht
  • Avontuur, plezier en gezelligheid

Om ieder kind voldoende coaching en aandacht te geven bestaat de groep uit maximaal 6 kinderen. BlijVrij Geluksreis gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen. Per uur bedraagt de investering € 30,63. Voor de gehele training van 8 bijeenkomsten van 90 minuten betaal je € 245,-. BlijVrij Geluksreis vindt op maandagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur plaats. De deur gaat 5 minuten van te voren open. In de schoolvakanties zijn er geen bijeenkomsten. Na de inschrijving neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek. Dit gesprek mag samen met je kind. Na afronding van de training wordt je uitgenodigd voor een eindgesprek.

Open chat
Hallo
Hallo, ik ben Esther. Heb je een vraag?