Relax Kids

 

Relax Kids bestaat uit een 7-stappensysteem waardoor kinderen leren zich rustig, gefocust en ontspannen te voelen. Elke les heeft een thema dat aansluit bij de belevingswereld van kinderen, denk bijvoorbeeld aan thema jungle, het elfenbos of de snoepjesfabriek. We beleven elke les een bijzonder avontuur en ontdekken hoe je door middel van beweging, spel, massage, visualisatie, affirmaties en ademhalingstechnieken helemaal tot ontspanning kunt komen. Maar de nadruk tijdens de lessen ligt vooral op het ontladen van energie, plezier ervaren en vooral doen en beleven. Even helemaal tot jezelf komen. Doordat er in kleine groepjes wordt gewerkt is er voor ieder kind individuele aandacht.

 

Relax Kids bevordert het zelfvertrouwen, brengt evenwicht, helpt bij nervositeit, helpt bij faalangst, stimuleert de fantasie, leert luisteren, bevordert een goede nachtrust, ontwikkelt respect voor zichzelf en anderen, stimuleert het geheugen en geeft verbinding. De lessen zijn magisch, ontspannend, sprankelend, mooi, rustgevend, vrij, liefdevol, speciaal, fonkelend, aantrekkelijk, glinsterend, vriendelijk, kleurrijk, creatief, lief, zacht, vredig, prachtig, kindervriendelijk, warm, energiek, twinkelend en levendig. Een geweldige ervaring voor ieder kind!

 

Er zijn lessen voor diverse leeftijdsgroepen.

 

Is jouw interesse gewekt? Kijk dan even hieronder of stuur mij een mail

 

 • BINNENKORT - Relax Kids 6 tot 10 jaar
  BINNENKORT - Relax Kids 6 tot 10 jaar
  vanaf € 0,00 p.p.

  Een blij en gelukkig kind, dat is de wens van iedere ouder toch?

   

  Wil je d...

  Lees meer...
 • BINNENKORT - Little Stars 3 tot 6 jaar
  BINNENKORT - Little Stars 3 tot 6 jaar
  vanaf € 0,00 p.p.

  Little Stars is voor de jongste Relax Kids. De Little Stars lessen zijn helemaal afgestemd op de belevingswereld van peuters en kleuters. De 7-stappen methode blijft hetzelfde, alleen duurt een ...

  Lees meer...
 
Boodschappen
Totaal: €0,00
Bekijk uw boodschappen