Ik ben Esther Timmer, trotse moeder van een prachtige dochter en getrouwd met Jos. Samen met de drie kinderen van Jos zijn wij een dynamisch samengesteld gezin. En daar zijn wij trots op!

 

Al een paar jaar ben ik op ontdekkingsreis. Een ontdekkingsreis naar mezelf. Een reis om te groeien, te ontwikkelen, mezelf te ontmoeten en ontdekken. Verlegen, introvert of overgevoelig. Ja, zo ben ik vaak bestempeld. Oké, ik lig ‘s avonds vaak als eerste in bed, ben gevoeliger voor stress en heb regelmatig chaos in mijn hoofd. En licht, geluid en emoties van anderen komen soms hard binnen. Ik ben hoog sensitief. Eén van mijn waardevolle ontdekkingen tijdens mijn reis. Hoewel ik het niet fijn vind om mensen inclusief mezelf een stempel te geven, heeft deze ontdekking mij wel rust gegeven. Want er is niets mis met mij. En ik hoef niet te doen wat iedereen doet en voor iedereen te zorgen ten koste van mezelf.

 

Tijdens mijn reis heb ik allerlei plaatjes verzameld van dingen die mij blij maken. Die plaatjes vertelden mij dat ik blij word van kinderen en creatief bezig zijn. Het idee voor (kinder)evenementenbureau BlijVrij was geboren! Het voelde geweldig om te weten wat mijn doel was. Ik dacht dat ik mijn eindbestemming van mijn ontdekkingsreis had bereikt. Een beetje naïef misschien? Maar diep van binnen voelde ik dat ik een verandering wilde maken in deze wereld en dan vooral in de wereld van kinderen. Ik vind het geweldig om kinderen maar ook ouders te laten ontdekken dat zij zoveel talenten en kwaliteiten in zich hebben. Zo ontstond mijn droom een eigen kindercoachpraktijk te starten. Een praktijk waar ik ondersteuning bied aan kinderen maar ook ouders die even vastlopen in hun groei of ontwikkeling. En mijn droom is uitgekomen, mijn eigen kindercoachpraktijk “BlijVrij Kindercoaching”.

 

BlijVrij Kindercoaching staat voor jezelf worden, diegene worden die je bedoeld bent te zijn maar vooral om blij te zijn met jezelf. Dat is vrijheid!

 

Lieve groet, 

 

Esther