Bij BlijVrij Kindercoaching&meer kun je voor het betalen van jouw activiteit of bestelling kiezen uit iDeal of vooruitbetalen. Zodra je tijdens het reserveren of plaatsen van jouw reservering of bestelling het factuuradres hebt ingevuld, kun je één van beide betaalmethoden kiezen.


iDeal
Met iDeal kun je online betalen via je Nederlandse bank. Dit is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Wanneer je de optie 'iDeal' aanvinkt op de betaalpagina, kun je jouw bank selecteren. Vervolgens word je na het plaatsen van de reservering of bestelling automatisch doorgestuurd naar de beveiligde betaalpagina van MultiSafepay en van jouw bank om de betaling te voltooien.

 

Vooruitbetalen

Als je voor deze optie kiest kun je het totaalbedrag zoals vermeld op de website overmaken op bankrekeningnummer NL52 RABO 0143 6866 74 ten name van BlijVrij Kindercoaching&meer te Abbekerk onder vermelding van het artikelnummer. Jouw reservering of bestelling is pas definitief als wij je betaling hebben ontvangen. De verwerking van een vooruitbetaling duurt maximaal 2 werkdagen.

 
Boodschappen
Totaal: €0,00
Bekijk uw boodschappen